Kuinka prosessi etenee


Suunnittelu

Suunnittelu alkaa asiakkaan yhteydenotosta. Sovimme tapaamisajan liikkeeseemme ja kultaseppämestari käy läpi asiakkaan kanssa tulevaa korumallia, materiaalia, millaisia kiviä käytetään ja hinta-arviota työstä. Tämän jälkeen kultaseppämestari piirtää asiakkaalle kuvan korusta. Korumallia voidaan muokata kunnes se on asiakkaan mieleinen.

Valmistus

Asiakkaan hyväksyttyä korupiirroksen, se etenee valmistukseen.

Ympäristöystävällisyys ja eettisyys ovat tärkeitä arvoja meille. Käytämme koruissamme kierrätyskultaa. Jalokivet tulevat tarkoin valituilta toimittajilta ilman välikäsiä. Käytämme koruissamme luonnontimantteja, laboratoriotimantteja sekä värillisiä kiviä.
Timanttien toimittajamme ovat sitoutuneet Kimberly –prosessiin. Kimberly prosessi (Kimberly Process) on YK:n luoma prosessi, jolla estetään ns. konfliktitimanttien pääsy markkinoille.

Otimme Suomessa ensimmäisenä käyttöön laboratoriossa valmistetut timantit vuonna 2019. Eettiset timantit (man made, lab grown) ovat ympäristöystävällisempiä kaivettuihin timantteihin verrattuna, koska niiden tuottamiseen ei tarvita ympäristöä vahingoittavaa kaivostoimintaa.

Tule liikkeeseemme tai pyydä tarjous nettisivun kautta. 

Tilaustöitämme

Emerald halosormus
Loiste-sormus
Morganiitti halosormus ruusukultaa
Kukkasormus briljanteilla
Oval 1ct riipus
Ovaalihiontainen halosormusOvaalihiontainen halosormus