Pyydä tarjous

TILAUSTYÖ NETIN KAUTTA  

Tilaustyön tekeminen on nyt helppoa. Voit itse päättää, miltä sormuksesi tai korusi näyttää. Täytät vain lomakkeen tässä tai varaat ajan suoraan liikkeeseemme. 

 

KUINKA TILAUSTYÖ ETENEE NETIN KAUTTA 

   1. Täytä lomake. Useimmilla ihmisillä on jo oma näkemys, millainen sormuksen tai korun tulisi olla tai olet nähnyt sellaisen kuvassa. Mikäli olet löytänyt mieleisesi korukuvan, liitä se mukaan 
   2. Kun olet täyttänyt lomakkeen kaikki tarvittavat kohdat, vastaamme sinulle 24h kuluessa.  Mikäli meillä on vielä tarkennettavaa ja kysyttävää, otamme sinuun yhteyttä. 
   3. Hyväksyttyäsi tarjouksemme alamme piirtämään tietokonekuvia sormuksesta tai korusta. Voit muuttaa korun ulkonäköä kunnes olet tyytyväinen siihen. Suunnittelu maksaa 100€ (sis alv) joka sisällytetään hintaan tilatessasi korun. Mikäli korua ei tilata meiltä, laskutamme suunnittelusta tuon summan. 
   4. Muistathan, että valmis tuote näyttää paljon kauniimmalta ja kiiltävämmältä kuin piirretty CAD-kuva, jossa esimerkiksi kiveä pitävät kynnet saattavat näyttää raskailta.  
   5. Kultaseppämestari vastaa laadukkaasta työstä. 
   6. Kaikkiin tilaustöihin saat: ilmaisen toimituksen, upean lahjapakkauksen ja ilmaisen kaiverruksen  
   7. Tilaustyönä tehtyjä sormuksia tai koruja ei voi palauttaa, mutta teemme kaikkemme, jotta olisit tyytyväinen saamaasi tuotteeseen.  

 

{formbuilder:27115}